2009 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

Sveiki,
laikas ir man pasidalinti pirmaisiais įspūdžiais iš darbo Švietimo ir mokslo ministerijoje. Pirmoji diena ministerijoje prasidėjo programos sudarymu, turėjome galimybę pačios formuoti ją.
Po ekskursijos po švietimo pilį susipažinome su jos vadovu ministru Gintaru Steponavičiumi. Gerai, meluoju, susipažino mano kolegės, nes laikas buvo pakeistas ir aš nespėjau atvykti. Bet ir susitikimas truko tik kelias minutes, tad dar tikimės su ministru išgerti puodelį arbatos.
Po viso to dalyvavome pagrindinio ir vidurinio ugdymo skyriaus posėdyje. Skyriaus vedėja Loreta Žadeikaitė mus, jaunąsias stažuotojas, prijungė prie diskusijos apie įvairius su skyriumi susijusius klausimus. Posėdžio metu į auditoriją atvyko viceministras Vaidas Bacys, su kuriuo turėjome galimybę padiskutuoti mums rūpimais klausimais. Žinoma, tikimės, kad tos diskusijos dar tęsis visą šią savaitę.
Dabar, kai rašau, už lango šviečia saulutė, čiulba paukšteliai. Bet tas vis dar nesumažina noro pažinti ministerijos veiklą. Nuo ankstyvo ryto dalyvaujame apskričių viršininkų ir savivaldybių administracijų švietimo padalinių vedėjų rudens konferencijoje. Ilgas pavadinimas? Ir konferencija ilga…:) Dabar vyksta diskusija „Švietimo galimybės ekonominio nuosmukio sąlygomis“, jungiu kompiuterį ir parašysiu vėliau.

Iki pasimatymo,
Roberta Burinskaitė iš ŠMM

p.s. pridedu, kad mano kolegės labai šaunios ir perspektyvios mergaitės! Įdomu su jomis dirbti!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą