2009 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Po trijų dienų praktikavimosi ŠMM (ir ne tik)

Viešieji ryšiai - slidus dalykas. Ši diena tai patvirtino. Kodėl? Tuoj pabandysiu paaiškinti.
Taigi, šiandien mūsų dienotvarkėje buvo numatytas apsilankymas Lietuvos moksleivių techninės kūrybos ir informavimo centre (LMTKIC, trumpiau tariant). Iš esmės pasikartojo pirmadienio scenarijus, kai mus, stažuotojas, pasitikusios ministerijos darbuotojos gerokai sutriko. Dėl mūsų apsilankymo LMTKIC lyg ir buvo tartasi, tačiau darbuotojų reakcija rodė ką kita. Kažin, gal apie šį vizitą buvo kalbėta su kokiu nors viršininku, kuris norėjo padaryti pavaldiniams staigmeną ir pažiūrėti, kaip jie išsisuks iš tokios gal kiek nemalonios situacijos?;) Juokai juokais, bet reikia pasakyti, kad Karjeros planavimo centro merginos susitvarkė neblogai, kiek tai buvo įmanoma tokiomis aplinkybėmis, ir papasakojo apie LMTKIC bei jo veiklą. Taip buvo padėtas pirmas pliusas mūsų šiandienos darbų plane:)
Antrasis pliusiukas turėjo būti pažymėtas po Vyriausybės posėdžio - bene svarbiausio įvykio per šią praktikos savaitę. Pradžia buvo daug žadanti: galima sakyti be pertraukos skambėjo žodžiai "tvirtinam, tvirtinam...":) Vis dėlto be diskusijų nebuvo apsieita ir kai kurie klausimai pareikalavo gerokai daugiau laiko bei svarstymų nei pirmieji. Šiaip ar taip, sprendimai buvo priimami gana sklandžiai, o mes juos sužinojome anksčiau nei spėjo parašyti naujienų portalai:) Nors posėdis ir nesibaigė mums išėjus, užrašų knygelėje atsirado antras pliusas ties eilute "Vyriausybės posėdis":)
Bet... tai dar ne viskas. Negaliu nepaminėti ir dar vieno svarbaus dalyko - paprasčiausio bendravimo su kolegomis;) Iš tiesų pokalbiai su jais paliko kuo geriausius įspūdžius ir tik patvirtino, kad viešieji ryšiai - tai viso labo skambus pavadinimas ir žymiai svarbiau yra ne kalbėtis, o susikalbėti:) O šito, žinoma, trūksta ne tik Ryšių su visuomene skyriuje...;)
Tai tokios tokelės šį kartą. Laukiam rytojaus;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą