2009 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

3-ioji diena ŠMM

Šiandien mūsų dienotvarkė –labai nustebino... Kasdien stažuojamės po 8-9 valandas.. o šiandien tik 2 valandas 25 minutes. Tuoj paaiškinsiu kodėl.
Ryte buvo numatytas apsilankymas Lietuvos moksleivių techninės kūrybos ir informavimo centre, kur turėjome praleisti apie 3 valandas, galiausiai išėjo, kad mes praleidome ten apie 20-25 minutes=). Niekas nežinojo iš kur mes ir kam mes atėjome, bet Karjeros planavimo centro darbuotojos nepasimetė ir lengvai mūsų neišleido. Papasakojo šio centro istoriją, jo veiklą, veikiančius jame būrelius, paaiškino jo stuktūrą ir t.t. Didelis joms ačiū už tai.
Vyriausybės posėdis – parodė, kur iš tikrųjų vyksta rimtas darbas.Ministrai diskutavo bei priimdavo sprendimus apie dvi valandas. Kai kurių klausimų svarstymas vis dėlto buvo atidėtas pirmadieniui. Man iš tikrųjų ten patiko labiausiai=), norėčiau pakartoti.
Po posėdžio įvyko pirmoji stažuotojų diskusija:diskutavome apie Vyriausybės posėdį,dalinomės šio projekto pirmaisiais įspūdžiais, bei aptarėme mūsų veiklą ministerijose.
Laukiu rytojaus, žada būti įdomu. Pradžia 9 val. ,,Spaudos konferencija‘‘=))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą